هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

کی‌یف:اوکراین بر روسیه پیروز خواهد شد

کی‌یف:اوکراین بر روسیه پیروز خواهد شد رئیس دستگاه دیپلماسی اوکراین از گفت‌وگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود و وعده پیروزی بر ارتش روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر وزیر خارجه اوکراین شبانگاه یکشنبه به وقت تهران از تماس تلفنی با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود و تشکر بابت حمایت‌های واشنگتن از کی‌یف حین نبرد با روسیه خبر داد.

«دیمیترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در توییتی نوشت: «ما حمایت بیشتر از اوکراین را هماهنگ کردیم. ما هر دو موافقیم که باید اقدامات بیشتری برای توقف تجاوز روسیه انجام شود و روسیه در قبال جنایاتش پاسخگو باشد. از ایالات متحده برای ایستادگی قاطعانه کنار مردم اوکراین سپاسگزاریم. اوکراین پیروز خواهد شد.»

وزیر خارجه اوکراین در حالی از آمریکا تشکر می‌کند که بعد از مخالفت چندباره آمریکا با برقراری منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین، پنتاگون این بار با ارائه جنگنده به کی‌یف هم مخالفت کرد.

«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا پنجشنبه گذشته گفت واشنگتن از ارائه جنگنده‌های «میگ ۲۹» به اوکراین حمایت نمی‌کند.

کربی طی نشست خبری روزانه در پنتاگون توضیح داد: «لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا به همتای لهستانی خود گفت که واشنگتن از انتقال جنگنده‌ها به اوکراین حمایت نمی‌کند.»

وی با بیان اینکه ارائه جنگنده های میگ به اوکراین خطرات زیادی را به همراه دارد، افزود: « ارزیابی اطلاعاتی نشان داد که انتقال جنگنده‌ها به اوکراین می‌تواند منجر به تشدید تنش بین روسیه و ناتو شود.»

در رویدادی مرتبط با تحولات میدان نبرد بین روسیه و اوکراین، وزارت دفاع روسیه از حمله دقیق به تاسیسات نظامی ارتش اوکراین خبر داد. «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه در نشست خبری گفت، نیروهای روسیه با استفاده از سلاح های دوربرد به 2 تاسیسات نظامی در منطقه «لویو» در اوکراین حمله کرده‌اند.

کوناشنکوف گفت: «این حمله با سلاح‌های دقیق دوربرد به مراکز آموزشی نیروهای مسلح اوکراین در شهرک استاریچی و در محدوده یاووریف صبح روز ۱۳ مارس (یکشنبه ۲۱ مارس) انجام شد.»

روسیه اخیرا عملیات نظامی ویژه خود را در اوکراین آغاز کرد. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه هدف این عملیات را حمایت از افرادی که به مدت ۸ سال مورد قلدری و نسل‌کشی رژیم کی‌یف قرار گرفته‌اند، عنوان کرد.

به گفته وی، برای این منظور، برنامه‌ریزی شده که خلع سلاح و غیرنظامی سازی اوکراین انجام شود، تا همه جنایتکاران جنگی که مسئول جنایت‌های خونین علیه غیرنظامیان در منطقه دونباس هستند، به دست عدالت سپرده شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار